KOLOFON

Uredništvo
Spletne strani smo pripravili sami skupaj z izvajalcem spletnih storitev.

Namen spletnih strani
Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katero smo registrirani – proizvodnja stavbnega in notranjega pohištva. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.

Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica uporabe
Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti
Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Tehnološka izvedba
Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Marcelino d.o.o. v sodelovanju z našim podjetjem.

Ime podjetja
Polno ime: PC SERVIS Žalec, Sebastijan Vozlič s.p.
Skrajšano ime: Sebastijan Vozlič s.p.

Naslov
Šlandrov trg 5
3310 Žalec

E-mail: [email protected]

Spletna stran: https://pcservis-sp.si

Davčna številka: SI42186498

Matična številka: 5486020000

DPC: Marcelino d.o.o.